If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
имам проблем с инжекциона каде могат да ми я эакачат на компютър в Търново или в региона
Колега, прочети правилата подробно. Озагалавявайте темите си смислено
в търново има ФИАТ - аз лично не съм доволен от обслужването там (по нагоре от КАТ е) точно до ФИАТ има един дето праи диагностики двама колеги ходехе там и са много доволни
иначе има и БОШ за бензинов ижекцион намира се на краков - там си смених ламдата
не знам кои сервиз е добър обаче
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
И аз ходих вече два пъти в него ... доволен съм от обслужването и може би ще ходя за трети път да сменя долен десен носач и центровка на предницата, но още малко да позапълнят дупките, че ... направо е някакъв ужас по пътищата след тази зима и тези ледове.
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Не е едно и също място. А може ли да дадеш малко по-подробна информация - гледам на адреса в нета пише "бул. България 133А", това на самия булевард ли е и къде е спрямо "Фермер 2000"?
имам проблем с инжекциона каде могат да ми я эакачат на компютър в Търново или в региона
Колега, прочети правилата подробно. Озагалавявайте темите си смислено
иначе има и БОШ за бензинов ижекцион намира се на краков - там си смених ламдата
не знам кои сервиз е добър обаче
Само в тоя на краков недей ходи, там ходих с едно ауди 80 карбуратор, след центровка го направи на разход 20 и да смърди на неизгорял бензин през аспуха.................
Не е едно и също място. А може ли да дадеш малко по-подробна информация - гледам на адреса в нета пише "бул. България 133А", това на самия булевард ли е и къде е спрямо "Фермер 2000"?
Tочно до фермер 2000 има една уличка влизаш в нея минаваш 50 метра и готово. Има табелки ще се ориентираш.
Comment